Kurt Geiger

Burlington Beige Fabric

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Synthetisch materiaal
Materiaal zool Synthetisch materiaal
Merk Kurt Geiger
Merk kleurnaam Beige Fabric
Merk product code 5125240609
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Puntige neus

Op zoek naar een paar trendy enkellaarsjes? Dan is de Burlington van Kurt Geiger een absolute must-have voor dames. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook een stijlvolle uitstraling hebben. De beige stof van deze enkellaarsjes geeft ze een elegante en tijdloze look.

De Burlington enkellaarsjes hebben een synthetische voering en zool, wat zorgt voor extra duurzaamheid en grip. Met een blokhak en puntige neus geven deze laarsjes je outfit een modieuze touch. De ritssluiting aan de zijkant maakt het gemakkelijk om ze aan en uit te trekken, terwijl ze stevig op je voeten blijven zitten.

Met de Burlington enkellaarsjes van Kurt Geiger ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Of je ze nu combineert met een casual jeans of een chique jurk, deze enkellaarsjes voegen een vleugje klasse toe aan elke outfit. Bestel vandaag nog jouw paar enkellaarsjes en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies