BRONX

Jaxstar Ankle Boot Camel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam Camel
Merk product code 47335
Serie Jaxstar
Type hak Chunky
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

De Jaxstar Enkellaarsjes van Bronx zijn perfect voor de moderne vrouw die op zoek is naar stijl en comfort. Deze enkellaarsjes zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en een comfortabele pasvorm.

De rubberen zool van deze enkellaarsjes biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, zelfs op gladde ondergronden. De Jaxstar Enkellaarsjes hebben een chunky hak, wat niet alleen trendy is, maar ook zorgt voor extra ondersteuning en comfort. De ronde neus geeft deze laarsjes een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Deze enkellaarsjes zijn voorzien van een ritssluiting en veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voorkeur en de perfecte pasvorm kunt creëren. Het merk Bronx staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze laarsjes zijn daar geen uitzondering op. Met de kleur camel en het merkproductcode 47335 zijn deze enkellaarsjes een echte eyecatcher die elke outfit naar een hoger niveau tillen.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, de Jaxstar Enkellaarsjes van Bronx zijn de perfecte keuze. Ze combineren moeiteloos met zowel jeans als jurken, waardoor je eindeloos kunt variëren en altijd een trendy look kunt creëren. Voeg deze must-have enkellaarsjes toe aan je collectie en geniet van comfort, stijl en zelfvertrouwen, elke keer dat je ze draagt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies