Clarks Originals

Weaver Men Maple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Synthetisch materiaal
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Maple
Merk product code 261721837
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Weaver Men is een stijlvolle toevoeging aan onze collectie desert boots voor heren. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is dit paar schoenen een must-have voor elke moderne man. Gemaakt van echt leer, biedt het bovenwerk duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De binnenkant van de Weaver Men is gevoerd met synthetisch materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een zacht gevoel aan je voeten. De thermoplastisch rubberen zool biedt uitstekende grip en flexibiliteit, waardoor je moeiteloos kunt bewegen op verschillende ondergronden.

Deze desert boots zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Clarks Originals, dat bekend staat om zijn vakmanschap en kwaliteit. De kleur van dit specifieke model is Maple, wat een warme en veelzijdige tint is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de vetersluiting kun je de pasvorm van de Weaver Men aanpassen aan je eigen voorkeur, terwijl de ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Of je nu een casual look wilt creëren of je outfit een beetje extra flair wilt geven, deze desert boots zijn de perfecte keuze.

Met de productcode 261721837 kun je deze Weaver Men gemakkelijk vinden en bestellen. Wacht niet langer en voeg dit prachtige paar desert boots toe aan je schoenencollectie. Bestel nu en geniet van stijl, comfort en kwaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies