Clarks Originals

Wallacraft Lo Women Black Nubuck

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nubuck
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal zool Rubber
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Black Nubuck
Merk product code 26148632
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle schoenen? Dan zijn de Wallacraft Lo Women desert boots van Clarks Originals perfect voor jou! Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig nubuck materiaal. De binnenkant is bekleed met zacht suede, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

De Wallacraft Lo Women desert boots hebben een tijdloos ontwerp en zijn uitgevoerd in de kleur Black Nubuck. Met de ronde neus en het plateau haktype geven deze schoenen een trendy en casual uitstraling. Ze zijn voorzien van vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw perfecte pasvorm.

Clarks Originals is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met de productcode 26148632 weet je zeker dat je een authentiek paar Wallacraft Lo Women desert boots in handen hebt.

Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon een comfortabele schoen zoekt voor dagelijks gebruik, de Wallacraft Lo Women desert boots zijn de ideale keuze. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze schoenen te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies