Clarks Originals

Wallabee Cup Women Black Nubuck

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nubuck
Materiaal binnenkant Sheepskin
Materiaal zool Crepe
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Black Nubuck
Merk product code 26158156
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle schoenen? Dan is de Wallabee Cup Women van Clarks Originals de perfecte keuze voor jou. Deze desert boots zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een unieke combinatie van kwaliteit en trendy design.

De Wallabee Cup Women is gemaakt van hoogwaardig nubuck materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoen is gevoerd met zacht sheepskin, waardoor je voeten heerlijk warm en comfortabel blijven, zelfs op koudere dagen.

De crepe zool van deze schoenen zorgt niet alleen voor een goede grip, maar ook voor een lichtgewicht gevoel tijdens het dragen. Daarnaast heeft de Wallabee Cup Women een plateau hak, wat zorgt voor extra comfort en een trendy uitstraling.

Met de vetersluiting kun je de schoenen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke en tijdloze look, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

De Wallabee Cup Women in de kleur Black Nubuck heeft een unieke productcode van 26158156, waardoor je zeker weet dat je een authentiek paar Clarks Originals schoenen in handen hebt. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze geweldige desert boots!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies