Clarks Originals

Desert Khan Men Cola Suede

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Crepe
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Cola Suede
Merk product code 26160210
Type hak Platte hak
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Desert Khan Men is een stijlvolle toevoeging aan de collectie van Desert boots voor heren. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is gemaakt van leer, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De zool is gemaakt van crepe, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

De Desert Khan Men is ontworpen door het gerenommeerde merk Clarks Originals. Het merk kleurnaam van deze schoenen is Cola Suede, wat een warme en trendy uitstraling geeft. De product code van deze schoenen is 26160210, waardoor je altijd het juiste paar kunt vinden.

De Desert Khan Men heeft een platte hak, wat zorgt voor een comfortabele en stabiele loopervaring. De schoenen sluiten met veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De neus van de schoen heeft een ronde vorm, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling.

Met de Desert Khan Men ben je verzekerd van stijl en comfort. Deze Desert boots zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu een casual dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden. Voeg deze must-have schoenen toe aan je collectie en maak een statement met je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies