Clarks Originals

Desert Khan Men Black Suede

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Crepe
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Black Suede
Merk product code 26156808
Type hak Platte hak
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Desert Khan Men is een stijlvolle toevoeging aan de collectie van Desert boots voor heren. Met zijn suède buitenkant en leren binnenkant biedt deze schoen niet alleen een trendy uitstraling, maar ook comfort en duurzaamheid. De crepe zool zorgt voor een goede grip en demping, waardoor je moeiteloos kunt wandelen op verschillende ondergronden.

De Desert Khan Men is afkomstig van het gerenommeerde merk Clarks Originals, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De zwarte suède kleur geeft deze schoen een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor hij perfect past bij elke outfit. Met de ronde neus en platte hak heeft deze Desert boot een klassiek en toch eigentijds design.

De Desert Khan Men wordt gesloten met veters, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. Of je nu een casual look wilt creëren of een meer formele stijl wilt uitstralen, deze Desert boot is de ideale keuze. Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met de Desert Khan Men van Clarks Originals.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies