Clarks Originals

Desert Cup Suede Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Crepe
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Black
Merk product code 261678687
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Desert Cup Suede is een stijlvolle toevoeging aan de collectie Desert boots voor heren. Met zijn suède bovenwerk en leren voering biedt deze schoen zowel comfort als duurzaamheid. De crepe zool zorgt voor een goede grip en geeft een trendy uitstraling aan de schoen. Het merk Clarks Originals staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze Desert Cup Suede is daar geen uitzondering op. Met zijn zwarte kleur en ronde neus is deze schoen perfect voor elke gelegenheid. De plateauhak en vetersluiting voegen een speels element toe aan het ontwerp.

Met de Desert Cup Suede van Clarks Originals ben je verzekerd van een modieuze en comfortabele schoen. Of je nu een casual outfit wilt completeren of een meer formele look wilt creëren, deze schoen past bij elke stijl. De suède materialen geven de schoen een luxe uitstraling, terwijl de crepe zool zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. De leren voering zorgt voor ademend vermogen en draagcomfort gedurende de hele dag. Met zijn ronde neus en vetersluiting is deze Desert Cup Suede een tijdloos en veelzijdig item dat niet mag ontbreken in je schoenencollectie.

De Desert Cup Suede van Clarks Originals is een must-have voor elke modebewuste man. Met zijn zwarte kleur en plateauhak geeft deze schoen een trendy twist aan je outfit. De vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt het gemakkelijk om de schoen aan en uit te trekken. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, met deze Desert Cup Suede ben je altijd stijlvol gekleed. De suède materialen voelen zacht aan en geven de schoen een luxe uitstraling. Kies voor comfort en stijl met de Desert Cup Suede van Clarks Originals.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies