Clarks Originals

Desert Coal Men Black Suede

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Crepe
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Black Suede
Merk product code 26154809
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Desert Coal Men zijn de perfecte toevoeging aan de garderobe van elke moderne man. Deze stijlvolle desert boots zijn speciaal ontworpen voor heren en bieden een tijdloze uitstraling die moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit.

Gemaakt van hoogwaardig suède, voelen deze schoenen niet alleen zacht en luxe aan, maar bieden ze ook duurzaamheid en comfort. De binnenkant is gevoerd met leer, wat zorgt voor een ademend en aangenaam draagcomfort, zelfs tijdens lange dagen.

De Desert Coal Men zijn voorzien van een crepe zool, die niet alleen zorgt voor een goede grip en stabiliteit, maar ook een vleugje stijl toevoegt aan deze klassieke schoenen. Het merk Clarks Originals staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op.

Met de vetersluiting kunt u de pasvorm aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur, terwijl de ronde neus zorgt voor een moderne en toch tijdloze uitstraling. De Desert Coal Men in de kleur Black Suede zijn een must-have voor elke modebewuste man.

Met de productcode 26154809 kunt u deze schoenen eenvoudig vinden en bestellen. Voeg een vleugje stijl toe aan uw outfit met de Desert Coal Men desert boots van Clarks Originals.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies