Clarks Originals

Desert Boot Men Beeswax

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Crepe
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Beeswax
Type hak Platte hak
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Desert Boot Men van Clarks Originals is een must-have voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze desert boots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen.

De zool van deze Desert Boot Men is gemaakt van crepe, wat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, deze schoenen bieden het comfort dat je nodig hebt. De platte hak en vetersluiting zorgen voor een klassieke uitstraling en maken deze desert boots geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden.

De Desert Boot Men in de kleur Beeswax is een tijdloze keuze. De ronde neus geeft de schoenen een elegante en veelzijdige uitstraling. Of je ze nu combineert met een jeans en een T-shirt voor een casual look, of met een chino en een overhemd voor een meer formele outfit, deze desert boots voegen altijd een vleugje stijl toe aan je ensemble.

Met de Desert Boot Men van Clarks Originals ben je verzekerd van kwaliteit, comfort en stijl. Bestel ze vandaag nog en maak je outfit compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies