UGG

Tasman X Burnt Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Burnt Olive
Merk product code 1125730
Type hak Chunky
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle schoenen? Dan is de Tasman X van UGG de perfecte keuze voor jou. Deze trendy clogs zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ongeëvenaard draagcomfort.

De Tasman X is gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze duurzaam en waterbestendig zijn. De binnenkant is gevoerd met zacht polyester, wat zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het dragen. De rubberen zool biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden.

UGG, een bekend merk in de modewereld, heeft deze clogs voorzien van een prachtige kleur genaamd Burnt Olive. Deze kleur geeft de schoenen een trendy uitstraling en maakt ze perfect om te combineren met verschillende outfits.

Met een chunky hak en een elastische sluiting zijn deze clogs niet alleen modieus, maar ook gemakkelijk aan en uit te trekken. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke en tijdloze look.

De Tasman X clogs van UGG zijn een must-have voor elke fashion-forward dame. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies