Red-Rag

Clog Mule Black Nappa

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Red-Rag
Merk kleurnaam Black Nappa
Merk product code 79566
Type hak Blokhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Clog Mule van Red-Rag is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze clogs zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen.

De rubberen zool van deze clogs biedt uitstekende grip en zorgt voor een stabiele en comfortabele loopervaring. Of je nu een lange wandeling maakt of een dagje gaat shoppen, met de Clog Mule loop je altijd op wolken.

Deze clogs hebben een trendy blokhak die zorgt voor extra stabiliteit en een modieuze uitstraling. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke touch en maakt ze geschikt voor elke gelegenheid.

Wat deze clogs echt uniek maakt, is het ontbreken van een sluiting. Je kunt ze gemakkelijk aantrekken en uitdoen zonder gedoe met gespen of veters. Dit maakt de Clog Mule niet alleen praktisch, maar ook super trendy.

De Black Nappa kleur van deze clogs geeft ze een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Of je ze nu combineert met een casual jeans of een elegante jurk, deze clogs passen bij elke outfit en voegen een vleugje stijl toe.

Met de productcode 79566 weet je zeker dat je de originele Red-Rag Clog Mule in handen hebt. Red-Rag staat bekend om zijn hoogwaardige en trendy schoenen, en deze clogs zijn daar geen uitzondering op.

Als je op zoek bent naar comfortabele en modieuze clogs, dan zijn de Clog Mules van Red-Rag de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en loop binnenkort rond in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies