Crocs

CrocsFLBaby Shark Band Clog Toddler Bright Cobalt

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Bright Cobalt
Merk product code 207066
Serie FL
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De CrocsFLBaby Shark Band Clog Toddler is een must-have voor kinderen die dol zijn op comfort en stijl. Deze clogs behoren tot de categorie Clogs en zijn perfect voor dagelijks gebruik. Met een opvallend ontwerp en een levendige kleur, zullen deze Crocs zeker de aandacht trekken.

Gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal, bieden deze clogs een ongeëvenaard comfort. Zowel de binnenkant als de zool zijn gemaakt van Croslite, waardoor ze zacht en flexibel aanvoelen. De ronde neus zorgt voor extra ruimte en comfort voor kleine voetjes.

De CrocsFLBaby Shark Band Clog Toddler is afkomstig van het bekende merk Crocs, dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. De heldere kobaltblauwe kleur voegt een speels tintje toe aan elke outfit. Met de productcode 207066 behoren deze clogs tot de FL-serie van Crocs.

Deze clogs hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Dit maakt ze ideaal voor drukke kinderen die altijd onderweg zijn. Of het nu voor een dagje spelen in de tuin is of een uitstapje naar het strand, deze clogs zijn de perfecte metgezel.

Laat je kinderen genieten van het comfort en de stijl van de CrocsFLBaby Shark Band Clog Toddler. Bestel ze vandaag nog en geef hun outfit een speelse en trendy touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies