Crocs

Crocband White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal binnenzool Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam White
Merk product code 11016
Patroon Effen
Serie Crocband
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Waterdicht

De Crocband is een trendy en comfortabele clog voor volwassenen. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is deze schoen een must-have voor elke fashion-forward individu.

Gemaakt van duurzaam Croslite materiaal, zowel aan de binnen- als buitenkant, biedt de Crocband een ongeëvenaard comfort en ondersteuning. De Croslite binnenzool zorgt voor een zachte en dempende ervaring, terwijl de Croslite zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

Deze Crocband is afkomstig van het bekende merk Crocs, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. De witte kleur van deze clog voegt een frisse en moderne uitstraling toe aan elke outfit. Met de productcode 11016 is deze Crocband gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Het effen patroon van de Crocband maakt het een veelzijdige keuze die bij elke stijl past. De ronde neus en het ontbreken van een sluiting zorgen voor een moeiteloze instap en een comfortabele pasvorm. Bovendien is de Crocband waterdicht, waardoor hij perfect is voor alle weersomstandigheden.

Met zijn combinatie van stijl, comfort en functionaliteit is de Crocband de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een trendy en praktische clog. Bestel vandaag nog en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies