Crocs

Crocband Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal binnenzool Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Black
Merk product code 11016
Patroon Effen
Serie Crocband
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Waterdicht

De Crocband is een stijlvolle en comfortabele clog voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal, biedt deze clog een perfecte pasvorm en langdurig comfort. De binnenkant, binnenzool en zool zijn allemaal gemaakt van Croslite materiaal, waardoor de Crocband lichtgewicht en flexibel is. Het merk Crocs staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze clog is daar geen uitzondering op. Met zijn effen patroon en ronde neus is de Crocband een tijdloze klassieker die bij elke outfit past.

De Crocband heeft geen sluiting, waardoor hij gemakkelijk aan en uit te trekken is. Daarnaast is deze clog waterdicht, waardoor hij perfect is voor zowel binnen- als buitengebruik. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een wandeling maakt in de natuur of gewoon comfortabele schoenen wilt dragen tijdens het dagelijkse leven, de Crocband is de ideale keuze.

Met zijn zwarte kleur en het merk Crocs prominent aanwezig, straalt de Crocband een moderne en trendy uitstraling uit. Of je nu naar een casual gelegenheid gaat of een sportieve look wilt creëren, deze clog voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit. Met de productcode 11016 en behorend tot de Crocband serie, ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product.

Ontdek nu de veelzijdigheid en het comfort van de Crocband clog. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies