Crocs

Crocband Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal binnenzool Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Navy
Merk product code 11016
Patroon Effen
Serie Crocband
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Ja

De Crocband is een trendy clog voor volwassenen die perfect past bij jouw casual stijl. Met zijn effen patroon en ronde neus is deze Crocs-schoen een tijdloze klassieker. Gemaakt van hoogwaardig Croslite-materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, biedt de Crocband een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Dankzij de waterdichtheid hoef je je geen zorgen te maken over natte voeten, zelfs niet op regenachtige dagen.

Deze Crocband is onderdeel van de populaire serie van Crocs en draagt het merklogo trots op de kleurnaam Navy. Met de type sluiting "geen sluiting" kun je gemakkelijk in en uit de clogs stappen, ideaal voor drukke ochtenden of ontspannen avonden. Of je nu een wandeling maakt in het park, boodschappen doet of gewoon thuis ontspant, de Crocband is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Met de merkproductcode 11016 weet je zeker dat je een authentiek paar Crocs in handen hebt. Het merk Crocs staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Met de Crocband clogs ben je verzekerd van een stijlvolle en comfortabele keuze. Bestel vandaag nog jouw eigen paar en ervaar het verschil dat Crocs maken in jouw dagelijkse leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies