Crocs

Crocband White Blue Jeans

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal binnenzool Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam White Blue Jeans
Merk product code 11016
Patroon Effen
Serie Crocband
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Waterdicht

De Crocband is een trendy paar clogs voor volwassenen. Deze comfortabele schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De binnenzool is ook gemaakt van Croslite materiaal, wat zorgt voor een zacht en aangenaam gevoel tijdens het dragen. De Croslite zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor deze clogs perfect zijn voor dagelijks gebruik.

De Crocband is een product van het bekende merk Crocs, dat bekend staat om zijn kwaliteit en comfort. De kleur van deze clogs is wit met blauwe jeansaccenten, wat zorgt voor een stijlvolle en trendy uitstraling. De productcode van deze specifieke Crocband is 11016.

Deze clogs hebben een effen patroon en een ronde neusvorm, waardoor ze perfect passen bij elke casual outfit. Ze hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Bovendien zijn ze waterdicht, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitengebruik, ongeacht het weer.

Met de Crocband clogs van Crocs ben je verzekerd van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel ze vandaag nog en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies