Crocs

Crocband Pearl Pink Wild Orchid

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal binnenzool Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Pearl Pink Wild Orchid
Merk product code 11016
Patroon Effen
Serie Crocband
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Waterdicht

De Crocband is een trendy clog voor dames die perfect is voor elke gelegenheid. Met zijn comfortabele pasvorm en stijlvolle ontwerp is deze schoen een must-have voor elke fashionista.

Deze clog is gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit zorgt voor een lichtgewicht en duurzame schoen die lang meegaat. De Crocband heeft een ronde neus en geen sluiting, waardoor hij gemakkelijk aan en uit te trekken is.

Met zijn waterdichte eigenschappen hoef je je geen zorgen te maken over natte voeten. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een wandeling maakt in de regen, de Crocband houdt je voeten droog en comfortabel.

Deze clog behoort tot de populaire Crocband serie van het merk Crocs. Met de Pearl Pink Wild Orchid kleurnaam voegt deze schoen een vleugje kleur toe aan je outfit. De effen patroon maakt hem veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Met de Crocband clog van Crocs ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel nu en geef je voeten de aandacht die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies