Crocs

Crocband Charcoal Ocean

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal binnenzool Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Charcoal Ocean
Merk product code 11016
Patroon Effen
Serie Crocband
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Waterdicht

De Crocband is een trendy en comfortabele clog voor volwassenen. Deze clog behoort tot de categorie Clogs en is perfect voor dagelijks gebruik. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is de Crocband een must-have voor iedere fashion-forward volwassene.

De Crocband is gemaakt van duurzaam Croslite materiaal, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit zorgt voor een lichtgewicht en flexibele pasvorm, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen. De ronde neus en het ontbreken van een sluiting maken deze clog gemakkelijk aan en uit te trekken.

Met zijn effen patroon en de kleur Charcoal Ocean van het merk Crocs, is de Crocband een stijlvolle toevoeging aan je schoenencollectie. De waterdichte eigenschap van deze clog maakt hem ook geschikt voor avonturen in natte omstandigheden.

De Crocband behoort tot de populaire serie van Crocs en heeft een unieke productcode van 11016. Met dit merk ben je verzekerd van kwaliteit en comfort. Waar wacht je nog op? Bestel nu je eigen Crocband en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies