Crocs

Classic Pure Water

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Pure Water
Merk product code 10001
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Clogs van Crocs zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal, bieden deze clogs een ongeëvenaard niveau van comfort. Het Croslite materiaal is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de schoen gebruikt, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden.

Met de ronde neus en het ontbreken van een sluiting, hebben deze Classic Clogs een tijdloos design. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Of je nu een snelle boodschap moet doen of een lange wandeling wilt maken, deze clogs zorgen ervoor dat je er altijd trendy uitziet.

De Classic Clogs behoren tot de Pure Water collectie van Crocs. Het merk Crocs staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze clogs zijn daar geen uitzondering op. Met de productcode 10001 zijn ze gemakkelijk te vinden in onze winkel. Of je nu al een fan bent van Crocs of op zoek bent naar je eerste paar, deze Classic Clogs zullen zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies