Crocs

Classic Lined Clog Kids Blue Bolt

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Blue Bolt
Merk product code 207010
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Lined Clog Kids is een must-have voor kinderen die comfort en stijl willen combineren. Deze clogs behoren tot de categorie Clogs en zijn perfect voor dagelijks gebruik.

Deze clogs zijn gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm, waardoor kinderen de hele dag kunnen spelen zonder enig ongemak.

Met de ronde neus en het ontbreken van een sluiting, zijn deze clogs gemakkelijk aan en uit te trekken. Kinderen kunnen ze zelfstandig aantrekken en genieten van het gemak dat deze schoenen bieden.

De Classic Lined Clog Kids is afkomstig van het bekende merk Crocs, dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Deze specifieke variant heeft de kleur Blue Bolt, wat een vleugje speelsheid toevoegt aan de outfit van je kind.

Met de productcode 207010 behoort deze clog tot de Classic serie van Crocs. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de tijdloze stijl en het comfort dat deze schoenen bieden.

Of je kind nu naar school gaat, naar het park of naar een speeldate, de Classic Lined Clog Kids is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef je kind het comfort en de stijl die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies