Crocs

Classic Crocs Cutie Clog Kids Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Black
Merk product code 207708
Serie Classic
Type hak Sleehak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Crocs Cutie Clog Kids zijn perfect voor kinderen die comfort en stijl willen combineren. Deze clogs behoren tot de categorie Clogs en zijn gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal. Zowel de binnenkant als de zool zijn gemaakt van Croslite, wat zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm.

Deze Classic Crocs Cutie Clog Kids zijn ontworpen door het bekende merk Crocs en hebben een stoere zwarte kleur. De productcode van deze clogs is 207708 en ze behoren tot de Classic serie. Met hun sleehak en ronde neus bieden ze een trendy en modieuze uitstraling.

Wat deze clogs echt uniek maakt, is het ontbreken van een sluiting. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor kinderen ze zelfstandig kunnen dragen. Dit maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik, zowel binnen als buiten.

Of het nu gaat om een dagje naar school, een speeldate of een familie-uitje, de Classic Crocs Cutie Clog Kids zijn de perfecte keuze voor jonge fashionista's. Ze bieden niet alleen comfort, maar ook stijl en duurzaamheid. Bestel vandaag nog een paar en laat je kinderen stralen in deze trendy clogs!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies