Crocs

Classic Animal Remix Clog Bone Mulit Animal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Bone Mulit Animal
Merk product code 207840
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Animal Remix Clog is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze clogs behoren tot de categorie Clogs en zijn perfect voor dagelijks gebruik.

Deze clogs zijn gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm, waardoor je de hele dag door kunt lopen zonder pijnlijke voeten te krijgen.

Met de ronde neus en het ontbreken van een sluiting hebben deze clogs een klassieke uitstraling. Ze zijn ontworpen door het bekende merk Crocs, dat bekend staat om zijn kwaliteit en comfortabele schoenen.

De Classic Animal Remix Clog heeft een uniek kleurenpalet genaamd "Bone Mulit Animal", wat zorgt voor een speelse en trendy uitstraling. De productcode van deze clogs is 207840 en ze behoren tot de Classic serie van Crocs.

Of je nu een casual outfit wilt completeren of op zoek bent naar comfortabele schoenen voor een lange dag, deze Classic Animal Remix Clog is de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en geniet van stijlvolle en comfortabele voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies