Colors of California

Cow Suede Bio Sabot With Buckle Light Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal zool EVA
Merk Colors of California
Merk kleurnaam Light Pink
Merk product code HC.BIO086
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Cow Suede Bio Sabot met gesp is een trendy en comfortabele keuze voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle clogs. Deze clogs behoren tot de categorie Clogs en zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal. De binnenkant van de clogs is ook bekleed met zacht suède, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen.

De zool van deze clogs is gemaakt van duurzaam EVA-materiaal, wat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Dit maakt ze perfect voor dagelijks gebruik, of het nu voor een casual dagje uit of een ontspannen wandeling is.

Colors of California, een gerenommeerd merk in de modewereld, heeft deze clogs ontworpen. Ze hebben gekozen voor een prachtige lichtroze kleur, die perfect past bij elke outfit. De productcode van deze clogs is HC.BIO086.

Deze clogs hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neusvorm zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Met deze Cow Suede Bio Sabot met gesp ben je verzekerd van comfort en stijl, waar je ook naartoe gaat.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies