BIRKENSTOCK

Boston NU Oiled Regular Habana

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Habana
Merk product code 860131
Serie Boston
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Boston NU Oiled Regular van Birkenstock is een stijlvolle clog voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, biedt deze clog een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. De binnenzool is gemaakt van zacht suède, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De EVA-zool biedt een goede grip en demping, waardoor je moeiteloos kunt lopen op verschillende ondergronden.

Met zijn ronde neus en geen sluiting is de Boston NU Oiled Regular een praktische en veelzijdige keuze. Of je nu een dagje gaat winkelen, een wandeling maakt in het park of gewoon thuis ontspant, deze clog past perfect bij elke gelegenheid. De kleur Habana geeft een tijdloze uitstraling aan deze Birkenstock clog, terwijl de productcode 860131 ervoor zorgt dat je altijd het juiste model kunt vinden.

De Boston serie van Birkenstock staat bekend om zijn comfort en kwaliteit. Met de Boston NU Oiled Regular haal je een echte klassieker in huis. Combineer hem met je favoriete jeans, jurk of shorts voor een trendy en casual look. Laat je voeten genieten van het luxe gevoel van leer en ervaar het ultieme comfort dat Birkenstock te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies