BIRKENSTOCK

Boston NU Oiled Narrow Habana

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Habana
Merk product code 860133
Serie Boston
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Boston NU Oiled Narrow is een stijlvolle clog voor volwassenen van het merk Birkenstock. Deze clog is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor voelt de clog niet alleen comfortabel aan, maar ziet hij er ook nog eens prachtig uit.

De binnenzool van de Boston NU Oiled Narrow is gemaakt van suède, wat zorgt voor extra zachtheid en comfort tijdens het dragen. De zool van de clog is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor een goede grip en schokdemping.

Deze clog heeft een ronde neus en geen sluiting, waardoor hij gemakkelijk aan en uit te trekken is. De kleur van de clog is Habana, wat zorgt voor een warme en trendy uitstraling. De productcode van de Boston NU Oiled Narrow is 860133 en hij behoort tot de Boston serie van Birkenstock.

Met de Boston NU Oiled Narrow haal je niet alleen een comfortabele en stijlvolle clog in huis, maar ook een kwaliteitsproduct van het bekende merk Birkenstock. Deze clog is perfect voor dagelijks gebruik en kan zowel casual als gekleed gedragen worden. Voeg deze trendy clog toe aan je collectie en geniet van ultiem comfort en een modieuze uitstraling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies