WODEN

Magda Track Waterproof Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Materiaal zool Rubber
Merk Woden
Merk kleurnaam Black
Merk product code WL904
Type hak Chunky
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Magda Track Waterproof is een stijlvolle Chelsea boot voor dames. Deze boots zijn perfect voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar comfort en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardig rubber, bieden ze een waterdichte bescherming tegen regen en vochtige omstandigheden.

De binnenkant van de Magda Track Waterproof is gevoerd met polyurethaan, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het dragen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, zelfs op gladde oppervlakken.

Deze Chelsea boots zijn van het gerenommeerde merk Woden, bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze boots is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De productcode van deze boots is WL904, waardoor je gemakkelijk het gewenste model kunt vinden.

De Magda Track Waterproof heeft een chunky hak, wat zorgt voor een trendy en stoere uitstraling. De elastieken sluiting maakt het gemakkelijk om de boots aan en uit te trekken, zonder gedoe met veters. De ronde neus geeft deze boots een klassieke en elegante look.

Met de Magda Track Waterproof Chelsea boots ben je klaar voor alle weersomstandigheden, zonder concessies te doen aan stijl. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfortabele en modieuze voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies