VIA VAI

Blue Meg Vero Creme

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Creme
Merk product code 58123-01-252
Type hak Plateau
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Blue Meg Vero is een prachtig paar Chelsea boots voor dames. Deze stijlvolle laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant van de laarzen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het dragen.

De Blue Meg Vero heeft een rubberen zool, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Deze laarzen zijn van het merk Via Vai, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. De kleur van de laarzen is een prachtige crème tint, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de productcode 58123-01-252 is de Blue Meg Vero gemakkelijk te vinden in onze webshop. Deze laarzen hebben een plateauhak, wat zorgt voor extra lengte en een trendy uitstraling. Ze hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

De Blue Meg Vero heeft een ronde neus, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze look. Deze Chelsea boots zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden. Met de Blue Meg Vero ben je altijd stijlvol en comfortabel gekleed.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies