Timberland

Larchmont II Chelsea Brownie

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Brownie
Merk product code TB0A2GJR2481
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Larchmont II Chelsea enkellaarsjes van Timberland zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van gerecycled PET, waardoor ze niet alleen goed zijn voor jouw voeten, maar ook voor het milieu.

De rubberen zool van de Larchmont II Chelsea enkellaarsjes biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, zelfs op gladde ondergronden. Het elastische sluitingssysteem zorgt ervoor dat de schoenen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, zonder dat je concessies hoeft te doen aan de pasvorm.

Met een ronde neus en de kleur Brownie van Timberland, zijn deze enkellaarsjes niet alleen praktisch, maar ook modieus. Ze passen perfect bij elke casual of formele outfit, waardoor je er altijd stijlvol uitziet. De productcode van deze schoenen is TB0A2GJR2481, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Als je op zoek bent naar enkellaarsjes die zowel comfortabel als trendy zijn, dan zijn de Larchmont II Chelsea enkellaarsjes van Timberland de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en geniet van de combinatie van stijl, kwaliteit en duurzaamheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies