Shabbies

Chelsea Ankle Boot Waxed Suede Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal binnenzool Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Shabbies
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 181020175
Type hak Blokhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Chelsea Ankle Boot Waxed Suede van Shabbies is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele Chelsea boots. Deze laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de laarsjes is volledig gevoerd met leer, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen. Daarnaast biedt de leren binnenzool extra comfort tijdens het dragen.

Deze Chelsea boots hebben een rubberen zool, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. De blokhak geeft de laarsjes een trendy en vrouwelijke uitstraling. Met de ronde neus en de geen sluiting zijn deze laarsjes gemakkelijk aan te trekken en passen ze perfect bij elke outfit.

De Chelsea Ankle Boot Waxed Suede in de kleur Grey is een veelzijdige keuze die moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende stijlen en kleuren. Of je nu een casual look wilt creëren met een jeans en een oversized trui, of een chique outfit wilt samenstellen met een jurk en panty, deze laarsjes zijn de perfecte aanvulling op jouw garderobe.

Met de productcode 181020175 weet je zeker dat je de originele Shabbies kwaliteit in handen hebt. Deze laarsjes zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waardoor ze niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook lang meegaan. Investeer in de tijdloze stijl en comfort van de Chelsea Ankle Boot Waxed Suede en geniet van elke stap die je zet.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies