Rehab

Kaatje Vintage White White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Rehab
Merk kleurnaam White White
Merk product code 2141 849306
Type hak Blokhak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar stijlvolle Chelsea boots die perfect passen bij jouw vintage look? Dan is de Kaatje Vintage van Rehab precies wat je nodig hebt! Deze prachtige dameslaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort.

De Kaatje Vintage heeft een rubberen zool, waardoor je grip en stabiliteit hebt tijdens het lopen. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze laarzen bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De blokhak geeft je een beetje extra lengte en zorgt voor een elegante uitstraling.

Met de elastische sluiting kun je de laarzen gemakkelijk aan- en uittrekken, zonder gedoe met veters of ritsen. De ronde neus geeft de Kaatje Vintage een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Of je ze nu draagt met een jeans en een oversized trui of met een jurkje, deze Chelsea boots zijn veelzijdig en passen bij elke outfit.

De Kaatje Vintage is van het merk Rehab, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleurnaam van deze laarzen is "White White", wat perfect past bij de vintage stijl. Met de productcode 2141 849306 weet je zeker dat je het juiste paar te pakken hebt.

Wacht niet langer en voeg de Kaatje Vintage Chelsea boots toe aan je collectie! Met hun tijdloze design en hoogwaardige materialen zullen ze je niet teleurstellen. Bestel ze vandaag nog en maak je vintage look helemaal compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies