Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

SUITSUIT rugzakken

SUITSUIT rugzakken

SUITSUIT rugzakken

Wil jij dat jouw rugzak matcht bij jouw koffer? Dan ben je bij SUITSUIT aan het juiste adres. SUITSUIT is een Nederlands merk gericht op vrouwen. Alle producten van SUITSUIT zijn perfect met elkaar te combineren. Het merk SUITSUIT heeft een gehele rugzakken lijn die mooi aansluit bij hun koffer collectie. In de rugzakken komen dezelfde kleuren terug. 
 

Caretta collectie

De Caretta collectie is geïnspireerd op de Caretta schildpad. De rugzakken hebben hetzelfde patroon als de Caretta schildpad en dit patroon staat dan ook voor het schild van jouw bagage. De rugzakken zijn gemaakt van polyester, waardoor de tas waterafstotend en makkelijk schoon te maken is. Op het embleem van de rugzakken is de schildpad ook terug te zien. De Caretta Backpack is geschikt voor alledaags gebruik, maar ook handig om mee te nemen op reis met een bijpassende Caretta koffer. Ga bijvoorbeeld voor de vrolijke Caretta Backpack in het oranje of de frisse Caretta Backpack in de groene kleur.
 

10th Anniversary collectie

SUITSUIT heeft een speciale collectie uitgebracht om hun tienjarige bestaan te vieren. Deze collectie heet dan ook de 10th Anniversery collectie. In deze collectie is er gebruik gemaakt van zachte kleuren en bloemenprints voor een vrouwelijke en elegante touch. De inspiratie van de bloemenprint komt van de English Garden. De rugzakken uit deze collectie passen bij de overige tassen.
 

Koop je SUITSUIT rugzak online

Ben jij gevallen voor een van de stijlvolle rugzakken van SUITSUIT? Bestel deze dan via onze webshop. Profiteer van gratis verzending boven de € 75,-. De rugzak wordt netjes voor jou ingepakt en opgestuurd.

Anderen bekeken ook:
- SUITSUIT koffers
- Packing Cubes van SUITSUIT
- SUITSUIT voor heren
- SUITSUIT toilettassen