Fjallraven

Kanken Rain Cover Mini Peach Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyamide
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Peach Pink
Merk product code F23795
Serie Kanken
Waterdichtheid Waterdicht

De Kanken Rain Cover Mini is een must-have accessoire voor dames die hun geliefde Fjallraven Kanken rugzak willen beschermen tegen regenachtig weer. Gemaakt van gerecycled polyamide, toont dit regenhoesje de toewijding van Fjallraven aan duurzaamheid. Met zijn waterdichte eigenschappen houdt het je rugzak droog, zelfs tijdens de hevigste regenbuien.

Deze regenhoes is speciaal ontworpen voor de Kanken-serie en past perfect bij de stijlvolle Peach Pink kleur van de Kanken Mini rugzak. Met de merkproductcode F23795 ben je verzekerd van een authentiek Fjallraven-product van hoge kwaliteit.

Naast het beschermen van je rugzak tegen regen, draag je ook bij aan een duurzamere wereld door te kiezen voor gerecyclede materialen. Fjallraven's toewijding aan duurzaamheid blijkt uit het gebruik van gerecycled polyamide voor deze regenhoes.

Met de Kanken Rain Cover Mini hoef je je geen zorgen te maken over natte inhoud of beschadigingen aan je favoriete rugzak. Blijf stijlvol en droog, waar je ook naartoe gaat!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies