Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Regenhoezen

Regenhoezen

Regenhoezen

Een regenhoes voor je rugzak is de ideale bescherming voor jouw rugzak tegen de regen. Met een regenhoes ben je ervan verzekerd dat jouw tas en spullen droog en onbeschadigd op het juiste adres aankomen. Een regenhoes is niet alleen handig voor dagelijks gebruik, zoals een fietsrit in de Nederlandse regen. De hoezen bieden ook bescherming op reis, omdat de hoes ervoor zorgt dat jouw rugzak goed is afgesloten.

De hoezen van Fjällräven bieden ideale bescherming voor een 16-28 liter tas. Het elastische trekkoord zorgt ervoor dat de regenhoes goed aansluit en blijft zitten tijdens een harde windhoos. Bovendien zorgt de felle kleur ervoor dat je beter zichtbaar bent op de weg! Ook de regenhoezen van XD Design bieden perfecte bescherming aan jouw XD Design rugzak.

Koop jouw regenhoes snel en eenvoudig online bij The Little Green Bag. Vanaf € 50,- wordt jouw bestelling gratis verzonden. De bestelling wordt zorgvuldig en snel voor je ingepakt, zodat je zo snel mogelijk gebruik kunt maken van jouw regenhoes.