Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Regenhoezen

Regenhoezen

Regenhoezen

Een regenhoes voor uw rugzak is de ideale bescherming tegen de regen. Met een regenhoes blijven uw spullen gegarandeerd droog en onbeschadigd. Een regenhoes is niet alleen handig voor een fietstocht in de regen, maar ook voor bescherming tijdens het reizen. De regenhoes maakt het zo dat er geen water de binnenkant van uw rugzak kan bereieken. De regenhoezen worden geleverd met een klein zakje om de regenhoes in te doen. Als u de regenhoes niet nodig hebt kan u het hierin bewaren. De regenhoezen hebben een handig snoer zodat u het strak om uw tas kan doen. Kies een passende of heldere kleur die ervoor zorgt dat uw tas opvalt.

De Little Green Bag heeft een breed scala aan rugzakken. Denk aan dagrugzakken, laptoprugzakken, rugzakken en antidiefstalrugzakken. Al deze worden dagelijks gedragen. Het zou jammer zijn als deze beschadigd raken door zware regen of reizen. Regenhoezen neutraliseren dit probleem volledig en zorgen ervoor dat uw rugzak en nog belangrijker de inhoud droog blijft. Dit zorgt dat uw favoriete rugzak er nieuw uit blijft zien. Bescherm uw favoriete rugzak met een regenhoes uit onze collectie.


Regenhoezen van Fjällräven

De Fjällräven regenhoezen bieden de ideale bescherming voor een 16 tot 28 liter Fjällräven rugzak. De elastische koord zorgt ervoor dat de regenhoes tijdens een storm goed blijft zitten. De hoes heeft ook handige houders aan de zijkanten zodat u de rugzak gemakkelijk kan vervoeren. De cover kan gemakkelijk opgeslagen worden in een kleine zak. Op deze manier hebt u niet veel extra ruimte nodig om uw regenhoes te dragen. De felle kleur maakt u ook beter zichtbaar in het verkeer. Hebt u liever een kalme kleur? Deze zijn ook beschikbaar. Op deze manier kan u de kleur afstemmen op uw Fjällräven rugzak.


Regenhoezen van XD Design

De XD Design regenhoezen bieden perfecte bescherming voor uw XD Design rugzak. De hoes kan eenvoudig worden opgevouwen, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is. De hoes beschermt uw rugzak tegen een storm of reis. Uw bezittingen blijven droog en onbeschadigd. De hoes is gemaakt van waterdicht materiaal. Dit materiaal geeft uw XD Design rugzak extra bescherming. De XD Design covers zijn verkrijgbaar in prachtige effen kleuren die perfect passen bij uw XD Design rugzak.


Bestel uw regenhoes online

Hebt u een coole regenhoes gevonden? U vindt altijd iets dat bij uw stijl past. Bestel uw artikelen eenvoudig online. Binnen een paar klikken bent u de trotse eigenaar van uw nieuwe aankoop. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met uw bestelling.