Fjallraven

Splitpack Large Dark Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 33 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Biologisch, Gerecycled
Hoogte 58 cm
Materiaal G1000
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Dark Olive
Merk product code F24245
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 55 l

De Splitpack Large is een ruime weekendtas van het merk Fjallraven. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 33 cm en een hoogte van 58 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens een weekendje weg. De tas heeft een volume van 55 liter, waardoor je gemakkelijk al je kleding, schoenen en andere spullen kunt meenemen.

De Splitpack Large is gemaakt van duurzaam materiaal genaamd G1000, wat zorgt voor een lange levensduur van de tas. Dit materiaal is biologisch en gerecycled, waardoor het ook nog eens milieuvriendelijk is. Daarnaast heeft de tas een verstelbare schouderband, waardoor je hem comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

De tas is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen. De kleur van de tas is Dark Olive, wat zorgt voor een stoere en stijlvolle uitstraling. Met de merkproductcode F24245 weet je zeker dat je een authentiek product van Fjallraven in handen hebt.

De Splitpack Large is geschikt voor volwassenen en is ideaal voor een weekendje weg, een korte vakantie of een trip naar de sportschool. Met deze tas ben je altijd goed voorbereid en zie je er ook nog eens fashionable uit. Bestel nu jouw Splitpack Large en geniet van het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies