CabinZero

Military 28L Cabin Backpack Military Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Nylon
Merk CabinZero
Merk kleurnaam Military Green
Merk product code CZ19
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 28 l

Ben je op zoek naar een stoere en praktische rugzak? Dan is de Military 28L Cabin Backpack van CabinZero perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een inhoud van maar liefst 28 liter.

De afmetingen van deze rugzak zijn 30 cm breed, 15 cm diep en 40 cm hoog. Hierdoor biedt hij voldoende ruimte voor al je spullen. Het materiaal waarvan deze rugzak is gemaakt, is duurzaam nylon. Dit zorgt ervoor dat de rugzak lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

De Military 28L Cabin Backpack is ontworpen voor volwassenen en heeft een stijlvolle militaire groene kleur. Het merk achter deze rugzak is CabinZero, bekend om hun hoogwaardige producten. De productcode van deze specifieke rugzak is CZ19.

Wat deze rugzak extra handig maakt, is de ritssluiting. Hiermee kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten. Daarnaast heeft de rugzak verschillende opbergopties, waaronder een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting. Zo kun je al je spullen georganiseerd opbergen.

Of je nu op reis gaat, naar school of naar je werk, de Military 28L Cabin Backpack is de ideale metgezel. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies