XD Design

Bobby Bizz 2.0 16 Inch Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 43 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 16 inch
Materiaal RPET
Merk XD Design
Merk kleurnaam Navy
Merk product code P705.925
Schouderband Verstelbaar
Serie Bobby
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

De Bobby Bizz 2.0 16 Inch is een stijlvolle rugzak van het merk XD Design. Met een breedte van 29 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 43 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 16 inch, waardoor je je laptop veilig kunt meenemen. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat al je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Bobby Bizz 2.0 16 Inch is gemaakt van gerecycled RPET-materiaal, waardoor het ook nog eens een duurzame keuze is. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling. De navy kleur van het merk zorgt voor een stijlvolle en tijdloze look. Met een volume van 14 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Bobby Bizz 2.0 16 Inch behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met zijn praktische eigenschappen en trendy design is deze rugzak de perfecte keuze voor zowel werk als vrije tijd. Met de Bobby Bizz 2.0 16 Inch ben je altijd stijlvol en georganiseerd onderweg!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies