Ucon Acrobatics

Hajo Mini Stealth 15.4 Inch black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Laptop vak 15.4 inch
Materiaal Canvas
Merk Ucon Acrobatics
Merk kleurnaam black
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Stealth
Volume 12 l

De Hajo Mini Stealth 15.4 Inch is een trendy rugzak van het merk Ucon Acrobatics. Met een breedte van 28 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 42 cm, is deze rugzak perfect geschikt voor volwassenen. Het laptop vak biedt ruimte aan een 15.4 inch laptop, terwijl het materiaal gemaakt is van duurzaam canvas. De zwarte kleur van deze rugzak geeft een stoere uitstraling.

De Hajo Mini Stealth 15.4 Inch rugzak heeft verschillende opberg opties. Naast het ruime hoofdvak, is er ook een handig buitenvak met ritssluiting waar je snel bij kunt. Met een volume van 12 l biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Stealth serie van Ucon Acrobatics staat bekend om zijn stijlvolle en functionele ontwerpen. De Hajo Mini Stealth 15.4 Inch is geen uitzondering. Met zijn moderne uitstraling en praktische indeling is deze rugzak een must-have voor iedereen die op zoek is naar een trendy en handige tas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies