Sandqvist

Ilon 13 Inch Dark Green with Natural Leather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 38 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Dark Green with Natural Leather
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Type sluiting Gesp
Volume 11.5 l

De Ilon 13 Inch is een stijlvolle rugzak van het merk Sandqvist. Met zijn donkergroene kleur en natuurlijk leren accenten is deze rugzak een echte eyecatcher. Hij behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De afmetingen van de Ilon 13 Inch zijn perfect voor dagelijks gebruik. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 38 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 13 inch, waardoor je jouw apparaat veilig kunt meenemen.

Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is de Ilon 13 Inch duurzaam en waterbestendig. Dit zorgt ervoor dat je spullen beschermd blijven, zelfs tijdens regenachtige dagen. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden. Met twee buitenvakken met ritssluiting kun je gemakkelijk je kleine spullen opbergen en snel terugvinden. De gespsluiting zorgt voor extra veiligheid en voegt een trendy element toe aan het design.

Met een volume van 11.5 liter biedt de Ilon 13 Inch voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk gaat, naar school of gewoon een dagje uit. Deze rugzak combineert functionaliteit met stijl en is een must-have accessoire voor elke modebewuste volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies