Sandqvist

Hege 15 Inch black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Canvas
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam black
Type sluiting Trekkoord
Volume 18 l

De Hege 15 Inch is een trendy rugzak van het merk Sandqvist. Met zijn zwarte kleur en canvas materiaal is deze rugzak perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame tas.

Met een breedte van 42 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 30 cm biedt de Hege 15 Inch voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15 inch, waardoor je jouw elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

De Hege 15 Inch heeft een handige trekkoordsluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Met een volume van 18 liter kun je al je essentials meenemen zonder dat de rugzak te zwaar wordt.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of gewoon op zoek bent naar een trendy accessoire, de Hege 15 Inch is de perfecte keuze. Bestel nu en geniet van de functionaliteit en stijl die deze rugzak te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies