Sandqvist

Bernt 13 Inch dark green with natural leather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 45 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam dark green with natural leather
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting
Volume 20 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Bernt 13 Inch van Sandqvist de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een breedte van 27 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 45 cm. Met een volume van 20 l biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Bernt 13 Inch is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een laptopvak dat geschikt is voor een 13 inch laptop. Het materiaal van deze rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyester, wat zorgt voor duurzaamheid en waterbestendigheid. De kleur van de hardware is zilverkleurig, wat een moderne en trendy uitstraling geeft.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 2 binnenvakken met ritssluiting en 2 buitenvakken met ritssluiting, kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak biedt voldoende ruimte en gemak.

De Bernt 13 Inch rugzak van Sandqvist is verkrijgbaar in de kleur dark green met natuurlijk leer. Deze combinatie van kleuren geeft de rugzak een unieke en trendy uitstraling. Met het merk Sandqvist ben je verzekerd van kwaliteit en stijl.

Wacht niet langer en voeg de Bernt 13 Inch rugzak toe aan je collectie. Met zijn functionaliteit, stijlvolle design en hoogwaardige materialen is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies