Sandqvist

Backpack Tony 13 Inch olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Katoen
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam olive
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Backpack Tony 13 Inch van Sandqvist perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een eigentijds ontwerp dat geschikt is voor volwassenen.

Met een breedte van 27 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 42 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 13 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen.

De Backpack Tony 13 Inch is gemaakt van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor duurzaamheid en een trendy uitstraling. De kleur olive geeft de rugzak een stoere en modieuze look.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting en 1 open binnenvak kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar opbergen.

De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en niet kunnen uitvallen. Met een volume van 13 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat hij te groot of te zwaar wordt.

Als je op zoek bent naar een rugzak die zowel functioneel als trendy is, dan is de Backpack Tony 13 Inch van Sandqvist de perfecte keuze voor jou. Bestel hem nu en geniet van stijl en gemak in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies