Sandqvist

Backpack Tony 13 Inch blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Canvas
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam blue
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Backpack Tony 13 Inch van Sandqvist perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een stoere uitstraling.

Met een breedte van 27 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 42 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, zodat je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

De Backpack Tony 13 Inch is gemaakt van duurzaam canvas materiaal, wat zorgt voor een stijlvolle en robuuste look. De kleur van deze rugzak is blauw, wat een frisse en moderne uitstraling geeft.

Deze rugzak heeft handige opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk bij je belangrijkste spullen, zoals je telefoon, portemonnee of sleutels.

De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn en beschermd worden tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast heeft de Backpack Tony 13 Inch een volume van 13 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden.

Kortom, de Backpack Tony 13 Inch van Sandqvist is de ideale rugzak voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en functionele tas. Bestel hem nu en maak een statement met je nieuwe rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies