Samsonite

Securipak Laptop Backpack 15.6 Inch Deep Forest Camo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal RPET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Deep Forest Camo
Merk product code 128822
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Securipak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 17 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak voor volwassenen? Dan is de Securipak Laptop Backpack 15.6 Inch van Samsonite de perfecte keuze. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 44 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 15.6 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam RPET-materiaal en heeft een stoere uitstraling met het Deep Forest Camo kleurenschema. De zwarte hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten.

De Securipak Laptop Backpack biedt niet alleen voldoende ruimte, maar ook handige opbergopties. Met één open binnenvak kun je je spullen georganiseerd houden. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak met een volume van 17 liter is de ideale metgezel.

De Securipak-serie van Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit. Met de Securipak Laptop Backpack 15.6 Inch ben je verzekerd van een betrouwbare en trendy rugzak. Bestel nu en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies