Samsonite

Securipak Laptop Backpack 15.6 Inch Sunset Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal RPET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Sunset Yellow
Merk product code 128822
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Securipak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 17 l

De Securipak Laptop Backpack 15.6 Inch is een trendy rugzak van het merk Samsonite. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 44 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 15.6 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam RPET-materiaal, wat betekent dat het is vervaardigd uit gerecyclede plastic flessen. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar geniet je ook van een stijlvolle rugzak in de kleur Sunset Yellow. De zwarte hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling.

Met 17 liter volume biedt de Securipak voldoende opbergruimte voor al je spullen. Het heeft een handig open binnenvak waarin je gemakkelijk je persoonlijke items kunt opbergen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en niet zomaar uit de rugzak kunnen vallen.

Deze rugzak behoort tot de Securipak serie van Samsonite, wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de Securipak Laptop Backpack 15.6 Inch ben je klaar om stijlvol en georganiseerd op pad te gaan. Geschikt voor volwassenen, is deze rugzak de perfecte metgezel voor werk, school of dagelijks gebruik.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies