Samsonite

Securipak Laptop Backpack 15.6 Inch Eclipse Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal RPET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Eclipse Blue
Merk product code 128822
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Securipak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 17 l

De Securipak Laptop Backpack 15.6 Inch is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele rugzak. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 44 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Het laptopvak van 15.6 inch zorgt ervoor dat je je laptop veilig kunt vervoeren zonder je zorgen te maken over beschadigingen. De rugzak is gemaakt van RPET-materiaal, wat niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

De Securipak Laptop Backpack is ontworpen door het gerenommeerde merk Samsonite, bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. De rugzak heeft een prachtige Eclipse Blue kleur, die zorgt voor een trendy uitstraling.

Met de ritssluiting kun je gemakkelijk toegang krijgen tot je spullen, terwijl de zwarte kleur hardware een vleugje elegantie toevoegt aan het ontwerp. Het volume van 17 liter biedt voldoende ruimte voor al je essentials, terwijl het open binnenvak zorgt voor extra opbergmogelijkheden.

De Securipak Laptop Backpack 15.6 Inch uit de Rugzakken categorie is de perfecte metgezel voor drukke professionals die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de luxe van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies