Samsonite

Pro-Dlx 5 Laptop Backpack 3V 15.6 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36.5 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Nylon
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Black
Merk product code 106360
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Serie Pro-Dlx 5
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

De Pro-Dlx 5 Laptop Backpack 3V 15.6 Inch is een stijlvolle en functionele rugzak van Samsonite. Met een breedte van 36.5 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 44.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je jouw laptop veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De zwarte kleur van de hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling. Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten.

De Pro-Dlx 5 Laptop Backpack 3V 15.6 Inch heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en drie open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen. Met een volume van 20 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Deze rugzak behoort tot de Pro-Dlx 5 serie van Samsonite en heeft de productcode 106360. De kleurnaam van deze rugzak is zwart, wat perfect past bij elke outfit. Of je nu naar je werk gaat, naar school of op reis, de Pro-Dlx 5 Laptop Backpack 3V 15.6 Inch is de ideale metgezel voor elke volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies