Samsonite

Network 4 Lpt Backpack 17.3 Inch Space Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32.5 cm
Laptop vak 17.3 inch
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Space Blue
Merk product code 142311
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Network
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak die perfect is voor volwassenen? Dan is de Network 4 Lpt Backpack 17.3 Inch van Samsonite de ideale keuze voor jou. Met een breedte van 46 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 32.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Deze rugzak is speciaal ontworpen om je 17.3 inch laptop veilig en beschermd te houden. Het laptopvak zorgt ervoor dat je laptop goed op zijn plaats blijft tijdens het reizen. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze rugzak niet alleen praktisch, maar ook stevig en betrouwbaar.

De Network 4 Lpt Backpack 17.3 Inch heeft een ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen. Daarnaast beschikt deze rugzak over verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

Met het merk Samsonite weet je dat je kiest voor kwaliteit en vakmanschap. De Network serie staat bekend om zijn functionaliteit en stijlvolle ontwerpen. De rugzak is verkrijgbaar in de kleur Space Blue, wat een trendy en eigentijdse uitstraling geeft.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat, de Network 4 Lpt Backpack 17.3 Inch is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies