Samsonite

Network 4 Lpt Backpack 14.1 Inch Charcoal Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40.5 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 28 cm
Laptop vak 14.1 inch
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Charcoal Black
Merk product code 142309
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Network
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak? Dan is de Network 4 Lpt Backpack 14.1 Inch van Samsonite perfect voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een moderne uitstraling.

Met een breedte van 40.5 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 28 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 14.1 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen.

De Network 4 Lpt Backpack is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft deze rugzak handige opbergopties, zoals een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

De rugzak is geschikt voor volwassenen en heeft een stoere uitstraling dankzij de kleur Charcoal Black. De rugzak behoort tot de Network serie van Samsonite en heeft de productcode 142309.

Met de Network 4 Lpt Backpack 14.1 Inch van Samsonite ben je altijd goed voorbereid en zie je er tegelijkertijd trendy uit. Bestel deze rugzak nu en geniet van het gemak en de stijl die hij biedt!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies