Samsonite

Midtown Laptop Backpack M Camo Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 45 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Camo Grey
Merk product code 133803
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Midtown
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en functionele rugzak voor volwassenen? Dan is de Midtown Laptop Backpack M van Samsonite de perfecte keuze. Met zijn afmetingen van 30 cm breed, 21 cm diep en 45 cm hoog biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het speciale laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse slijtage. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en de Midtown Laptop Backpack M is daar geen uitzondering op. Met zijn stoere Camo Grey kleur en het merkproductcode 133803, maak je zeker een fashion statement.

Naast zijn stijlvolle design biedt deze rugzak ook praktische opbergmogelijkheden. Met één buitenvak met ritssluiting kun je gemakkelijk je kleinere items zoals je telefoon, sleutels of portemonnee opbergen en snel terugvinden. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Midtown Laptop Backpack M behoort tot de populaire Midtown serie van Samsonite. Deze serie staat bekend om zijn moderne en trendy ontwerpen, gecombineerd met functionaliteit en duurzaamheid. Met zijn handige sluiting met ritssluiting is deze rugzak gemakkelijk te openen en te sluiten, zodat je snel toegang hebt tot al je spullen.

Kortom, de Midtown Laptop Backpack M is de ideale rugzak voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en functionele tas. Met zijn ruime afmetingen, laptopvak, duurzaam materiaal en praktische opbergmogelijkheden voldoet deze rugzak aan al je behoeften. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Midtown Laptop Backpack M!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies